Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Vischwijvenkoor blikt terug en kijkt vooruit'
16dec 2013

Vischwijvenkoor blikt terug en kijkt vooruit

WOUDRICHEM - Op de site van het Vischwijvenkoor blikken de Vischwijven terug op het achterliggende jaar. de redactie van Woudrichem.net ruimt er graag een plaatsje voor in. Al was het al om de sponsortactie die het koor start voor het tienjarig jubileum, misschien een nieuwe cd... Wie zal het zeggen.

2013 was een bewogen jaar met veel leuke optredens, maar ook droevige dingen die ons koor troffen.

Vooruitkijkend op het volgend jaar, waarin wij ons 10 jarig bestaan gaan vieren, hopen wij er met u weer een heel mooi jaar van te maken. Voorbereidingen en ideeën, om ons 10 jarig bestaan te vieren, passeren de revue, waarbij er sommige toch wel heel leuk blijken te zijn. Zo zijn er plannen om elke maand een optreden te doen in een verzorgingshuis of verpleeghuis, met gastkoor hier in de buurt, en dat natuurlijk pro deo.

Ook zijn er plannen voor een nieuwe cd, met nieuwe maar ook oudere liedjes, onze jubileum cd….maar om dat te realiseren is er veel geld nodig. We zijn bezig met sponsoracties zoals bijvoorbeeld een kraampje op onze jaarmarkt in Woudrichem tijdens het festivalweekend, maar we zoeken ook sponsoren die het leuk zouden vinden om op onze nieuwe cd te komen staan als sponsor.

Afijn wij zullen u op de hoogte houden van alle ontwikkelingen…

Wij willen iedereen een goed kerst toewensen en heel veel liefde, geluk en gezondheid.

Voor alle mensen die het nodig hebben, steken wij deze donkere dagen een kaarsje aan en in gedachten zullen wij bij ze zijn…

Fijne feestdagen en een voorspoedig 2014!Deel dit bericht met je vrienden!