vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Dokter Tinus: met nieuw seizoen voor de derde keer op de buis

5 november 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Dokter Tinus krijgt een vervolg. SBS heeft hiervoor inmiddels opdracht gegeven om de belevenissen van de populaire plattelandsdokter Elsenbosch voor de derde keer op tv te brengen. Woudrichem is dan opnieuw het decor van zijn belevenissen. De filmploeg is van half maart tot eind juni bezig met de opnamen.

Hoewel de serie de laatste keren wat minder bekeken werd, stemt een vast kijkpubliek van rond de miljoen mensen af op de komische dramaserie op de woensdagavonden.

Het tweede seizoen loopt nog tot eind dit jaar.

Dokter Martinus Elsenbosch
Dokter Martinus Elsenbosch, een zeer succesvol vasculair specialist, vertrekt om persoonlijke redenen uit Amsterdam en wordt huisarts in het plattelandsdorpje Wourkem. Dokter Martinus is een streng – wiskundig exact - denker, op het autistische af, die geen enkele houding accepteert die niet strookt met zijn onverbiddelijke eisen aan de logica. Met die houding botst hij al vrij snel met de plaatselijke bevolking. Op de daden en het gedrag van Dokter Martin valt eigenlijk niets af te dingen, maar zijn empatisch vermogen, dan wel inlevingsvermogen laten zeer te wensen over.

(Foto SBS6 - met toestemming geplaatst.)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.