donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Wereldwinkel start Facebookactie

12 oktober 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Om meer bezoekers naar de Facebookpagina te trekken, is de Wereldwinkel een actie gestart. Bij elke vijftig nieuwe ‘vind ik leuks’ wordt onder alle likers een organic shopper, gevuld met zes Aziatische kookproducten, verloot. Deze tas is ook te koop tijdens de Fairtrade Week van 26 oktober tot en met 3 november.

Wereldwinkel Woudrichem is sinds een paar maanden actief op Facebook. Op deze pagina worden de nieuwe en bestaande fairtrade producten onder de aandacht gebracht. Ook acties en evenementen worden via Facebook aangekondigd. En minimaal eenmaal per week wordt een recept met (h)eerlijke producten gepubliceerd.

Fairtrade Week
De Fairtrade Week vindt dit jaar voor de zevende keer op rij plaats. Van 26 oktober tot en met 3 november staat alles in het teken van fairtrade en willen we iedereen prikkelen om fairtrade producten op de boodschappenlijst te zetten. Onze stoere fairtrade shopper met zes Aziatische kookproducten maakt dit extra aantrekkelijk. De shopper is gevuld met pandan rijst, Tibetaanse noedels, kokosmelk, groene curry kruidenpasta, sweet chili saus en woksaus zoetzuur.

Wereldwinkel
Wereldwinkel Woudrichem is een fairtrade cadeauwinkel. Met de verkoop van fairtrade producten investeert de Wereldwinkel in een leefbare wereld voor iedereen. Elk product uit het assortiment is met zorg en volgens fairtrade criteria geproduceerd en ingekocht. Ondernemers in ontwikkelingslanden krijgen op deze manier toegang tot de Europese markt en daarmee de kans een beter bestaan op te bouwen. De 12.500 vrijwilligers in 350 Wereldwinkels, waaronder de vrijwilligers van de Wereldwinkel Woudrichem,  maken hiermee duidelijk dat het in de wereld ook anders kan. Dat armoede wél bestreden kan worden. Koop je een product in één van deze winkels, dan draag je daaraan bij.

Lees meer over:

Facebook wereldwinkel fair trade
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.