zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Standbeeld voor Dokter Tinus in Wourkem?

23 augustus 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - In het AD vertelt Thom Hoffman over zijn opname-ervaringen in Woudrichem rond het tweede seizoen van dokter Tinus, de norse plattelandsdokter bij SBS6.

Hoffman spreekt vol lof over de medewerking en de gastvrijheid die de bewoners gegeven hebben. “Woudrichem voelt als een warm bad. De stad en de cast hebben veel aan elkaar te danken. Wij vinden het mooi dat de bevolking gratis figureert en zijn straten en huizen openstelt om te draaien. En de serie viert de schoonheid van Woudrichem en zo lopen de restaurants goed.“ De gevierde acteur kijkt er niet gek van op als Dokter Tinus ooit nog eens een standbeeld krijgt in Woudrichem.

Vervolg
In Het Algemeen Dagblad (AD) laat de acteur ook noteren dat er een vervolg gaat komen op de tweede serie. Een derde en vierde serie sluit hij niet uit. In dergelijke bewoordingen liet Hoffman zich eerder uit toen hij te gast was bij RTL Boulevard. In Engeland werden vijf series uitgezonden van Doc Martin, Doctor Martin Ellingham en de bewoners van het havenstadje Portwenn. Dokter Tinus is een herbewerking van deze succesvolle serie.

In het rijtje van meest bekeken programma's van afgelopen woensdag  prijkt de Nederlandse Dokter Tinus op een derde plek: 1,1 miljoen menzen stemden hun zender af op SBS6 en keken naar de première.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.