zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Dokter Tinus: nog 20 nachtjes slapen...

1 augustus 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM / WOURKEM: Nog twintig nachten... Op 21 augustus is het zover. Dan keert de komische dramaserie Dokter Tinus terug op de buis bij SBS6. Woudrichem en de wijde regio (en de rest van Nederland) wacht ongetwijfeld in gezonde spanning af...

Na het succes van de eerste serie kan Nederland in het najaar weer meeleven met de nukkige briljante vaatchirurg uit de grote stad, die verhuist is naar een klein dorp om daar huisarts te worden. Meer dan een miljoen kijkers schakelden wekelijks in en keken naar de verwikkelingen van Thom Hoffman in de titelrol van Dokter Martinus Elsenbosch.

Verschillen
In het tweede seizoen zijn de verschillen tussen de stad en het platteland nog steeds groot. Het anders zo rustige Woerkem krijgt te maken met een aantal vervelende gasten. Zo komen de ouders van Tinus op bezoek, krijgt Ken een nieuwe liefde en maakt vader van Lisa zijn opwachting. Gijs raakt verwikkeld in een identiteitscrisis en de huwelijksklokken worden opgepoetst, maar voor wie?

De bekende personages van het vorige seizoen zijn ook nu weer van de partij. Naast Thom Hoffman als Dokter Tinus is Jennifer Hoffman de plaatselijke onderwijzeres Lisa, speelt Jack Wouterse de lokale klusjesman Bert de Groot en kruipt Ludwig Bindervoet in de rol van diens zoon Gijs. Tygo Gernandt is de neurotische politieagent Ken, Dokter Tinus zijn assistente Kim wordt gespeeld door Juliette van Ardenne en Kitty Courbois vertolkt Tinus’ tante Jannie.

Herhaling
Vanaf woensdag 19 juni startte SBS6 al met de herhaling van de acht afleveringen van het eerste seizoen. Ook deze worden alweer goed bekeken.

KLIK hier voor de introductievideo van het tweede seizoen van Dokter Tinus waar de relatie tussen Tinus en Lisa groeit...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.