vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

FCE ontwikkelt luxe Vestinggolfconcept

25 juli 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - First Class Entertainment (FCE), de immer actieve evenementenmaker uit de Woerkemse Kerkstraat, heeft een nieuw Vestinggolf-arrangement toegevoegd aan de vele mogelijkheden die Herman en Alice van Diejen al in huis hebben: Vestinggolf de Luxe.

Dit is een dagvullend programma, waarbij op een drietal plaatsen in de VestingDrieHoek gespeeld wordt. Zowel in Gorinchem, Woudrichem en op Slot Loevestein worden drie holes gespeeld. De volgorde wordt in overleg bepaald. Herman van Diejen: 'Een spectaculair arrangement want niet alleen is het uniek om op één dag op verschillende locaties te spelen, maar wat te denken van het vervoer tussen de verschillende locaties?' Dat vervoer gaat  van Gorinchem naar Woudrichem (overtocht) met de reguliere veerdienst, van Woudrichem naar Loevestein wordt gebruik gemaakt van het voetveer, terwijl de terugvaart van Loevestein naar Gorinchem middels de supersnelle watertaxi gaat.

Het programma is inclusief koffie met gebak, lunch, pauzedrankje en alle veerkosten. Een optie is om de dag af te sluiten met een heerlijk drie-gangendiner in Gorinchem of Woudrichem. (Foto FCE)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.