vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Woerkums Vestinggolf trekt ook Zutphenaren

22 mei 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Vestinggolf in Woudrichem en nog in heel veel meer Vestingsteden. Het spel, afkomstig uit Woudrichem, bestaat inmiddels ruim zes jaar en staat nog steeds garant voor optimaal plezier. Aldus Herman van Dieje, eigenaar First Class Entertainment uit Woerkum. Hij is een tevreden mens aangezien zijn spel nu ook gespeeld kan worden in Zutphen.

Van Dieje: 'Vanaf 1 mei kan er ook in Zutphen gespeeld worden. Mooie stad met een rijke historie en met, net als trouwens in andere speelplaatsen, fraaie holes. Het is in te zetten als een op zichzelf staand evenement of als onderdeel van "Een Dag in ...."

Export
Het gaat lekker met dit Woerkumse exportprodukt. Inmiddels kan een Vestinggolfarrangement geboekt worden in de Vestingsteden Boertange, Brielle, Buren, Geertruidenberg, Gorinchem, Hellevoetsluis, Heusden, Naarden, Ravenstein, Schoonhoven, Willemstad, Woudrichem, Zaltbommel en nu dus ook in Zutphen. Maar First Class speelt ook in België (Antwerpen) en in Luxemburg (Luxemburg). En dat is nog niet alles: Vestinggolf wordt zelfs gespeeld in Afrika (Gambia)! Daar het het alleen Monkeygolf.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.