dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Visserijdagen ook bereikbaar via het water

17 april 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Stichting De Oude Vissershaven heeft in een constructief overleg met Veerdienst Gorinchem bereikt dat de komende Visserijdagen het vervoer over de rivieren van en naar Woudrichem continu bewaakt wordt. Tevens wordt nagedacht over de entourage en muziek op de pont.  

Ook heeft de gemeente Gorinchem aangeboden, de ervaring en kennis te delen die nodig is voor het organiseren van dit evenement. Alle mogelijke  medewerking is toegezegd. Woerkum bereikbaar op de visserijdagen en iedereen wordt uitgedaagd op de pont te stappen en naar Woerkum te komen op visserijdag, daar draait het om.

Overleg
In dit kader is ook overleg geweest tussen de voorzitters van Watersport Vereniging (WSV) Woudrichem en Stichting de Oude Vissershaven. Ook WSV Woudrichem zal zich tot het uiterste inspannen om zoveel mogelijk passanten op deze dagen te ontvangen. Passanten die niet meer in de haven van de watersportverreniging kunnen liggen, worden doorverwezen naar de haven van de gemeente Gorinchem.
De Oude Vissershaven zegt op haar site: 'Geweldig hoe een ieder wil bijdragen aan de Woerkumse visserijdagen. Ook de gemeente Gorinchem bedankt voor de positieve inbreng! Geweldig!'

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.