vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Meedoen aan het NK Vestinggolf en KWF steunen

23 maart 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Op zondag 12 mei organiseert First Class Entertainment uit Woudrichem - in samenwerking met de gemeente Hellevoetsluis - de eerste editie van het Nederlands Kampioenschap Vestinggolf. De opbrengst gaat in zijn geheel naar het KWF Kankerbestrijding.

Vestinggolf is al jaren het meest geboekte arrangement bij het Woerkumse festiviteitenbureau First Class Entertainment. Elk jaar spelen duizenden mensen het ludieke spel met collega’s,vrienden of familie in een van de Vestinggolfspeelplaatsen. Het festiviteitenbureau vatte in 2013 het plan op t om een heus Nederlands Kampioenschap Vestinggolf te organiseren en heeft in het Zuid-Hollandse Hellevoetsluis een sportieve partner gevonden.

Vestinggolf
Vestinggolf is uniek, actief, sportief golfen in een historische ambiance voorzien van een  flinke dosis humor. De holes bevinden zich op de meest fraaie plekjes van het vestingstadje. Een van de succesredenen van Vestinggolf zijn de eenvoudige spelregels en het enthousiasme van het ondernemersechtpaar Alice en Herman van Diejen. Iedereen speelt  Vestinggolf moeiteloos binnen enkele minuten. Herman van Diejen: 'Wij hebben  alleen maar kunnen dromen dat deze vorm van entertainment een dergelijke vlucht zou gaan nemen. Het wordt anno 2013 in vijftien vestingplaatsen in de Benelux gespeeld!'

Inschrijven
Op 12 mei is de fraaie vesting van Hellevoetsluis het decor van de titelstrijd en wordt bekend wie zich de allereerste Nederlands Kampioen Vestinggolf mag noemen. Deelnemen aan het NK kan individueel, maar ook als vriendengroep, met familie of met een bedrijf. De minimum leeftijd is 12 jaar. Het inschrijfgeld bedraagt € 15,00 en dat gaat - zoals gezegd - naar het goede doel. Deelnemers ontvangen behalve een startbewijs twee consumpties.

Inschrijven  via www.vestinggolf.nl of www.firstclassentertainment.nl

Het evenement zal omlijst worden door een keur aan artiesten die op verschillende plaatsen optredens verzorgen waaronder ’n livingstatue, een streetparadeorkest, animatieact, straattekenares, verhalenverteller, en vele anderen. Tegelijkertijd wordt ook gestreden om het Supersjoelkampioenschap van Hellevoetsluis. (Foto First Class Entertainment - ZKH Prins Willem Alexander op de Vestinggolftoer)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.