vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

First Class brengt Ik Hou van Holland Spelshow

3 januari 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - First Class Entertainment, de evenementenmaker uit Woudrichem, trekt het land door met de Ik Hou van Holland Spelshow, een spelconcept voor grote groepen. Voor wie meer wil, is de Xl versie te boeken.

Herman van Diejen van First Class: 'Deze show verschilt duidelijk van andere shows. Wij werken met teams van maximaal vijf personen, hebben prachtige Ik Hou van Holland-prijzen, perfect licht en geluid en elke show wordt op maat gemaakt."

Meerprijs
In de twee uur durende show zitten veel actieve onderdelen zoals JoJo‘en, de Klompenronde, HoelaHoepen en dergelijke. Per show wordt bekeken welke rondes er gespeeld worden. Uiteraard ontbreekt het meezingen niet.
"De reacties van de gasten zijn uitstekend. Het is een festijn dat van van begin tot eind bol staat van de gezelligheid. Tegen een geringe meerprijs breiden wij de show zelfs uit tot een avondvullend programma van vier uur," aldus de altijd enthousiaste Van Diejen. Op de foto presenteert hij de populaire spelshow in een passende out-fit.

Wie meer wil weten gaat naar www.firstclassentertainment..nl (Foto First Class Entertainment)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.