donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Nieuw boek Grandia meteen in tweede druk

11 oktober 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  Deze week verschijnt bij Uitgeverij Voorhoeve Lenteregen van Marianne Grandia. Na het overweldigende succes van Witter dan sneeuw is reikhalzend uitgekeken naar het vervolg. Nog voordat het boek in de winkel ligt, moest de uitgever de volgende druk inzetten om aan de grote vraag te kunnen voldoen. Ook die tweede druk is al bijna op, er wordt al gewerkt aan een derde druk. En dat terwijl het boek pas op 10 oktober verscheen...

In Lenteregen komt het thema zelfbeeld en onvoorwaardelijk geliefd zijn regelmatig terug. Ook ontmoeten we personages uit Witter dan sneeuw. Grandia verweeft ook een romantische lijn door het verhaal, als er een nieuwe persoon in het leven van Martijn komt, Merle Vroegindeweij. Merle draagt een kwetsbaar geheim bij zich en ze is bang dat Martijn niets meer met haar te maken wil hebben als hij alles van haar zou weten.

Boekpresentatie
Op 19 oktober a.s. wordt Lenteregen gepresenteerd in de R.K. Johannes Nepumucenuskerk , Vissersdijk 15, 4285 AM Woudrichem. Aanvang: 20.00 uur. Aan deze avond zullen Evert ten Ham  en René Dekker (All4you) hun medewerking verlenen. Toegang is gratis. Aanmelding vooraf is gewenst, via e-mail moostinga@kok.nl.

Marianne Grandia is een bekende naam in christelijk Nederland. Ze schrijft al negen jaar voor EVA,vertaalde tientallen boeken en spreekt regelmatig voor groepen vrouwen. Met haar stichting Selah reikt ze vrouwen Bijbelse principes aan voor herstel en bloei. Haar debuutroman Witter dan sneeuw won de Publieksprijs Christelijk Boek 2012.

1 november 2012 is Grandia te gast in Bibliotheek Aalburg, met een avondvullend programma. 

Zie ook De Agenda op Woudrichem.net

Lees meer over:

marianne grandia
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.