donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Uitreiking voor Woudrichemse Cultuurprijs of Vrijwilligersprijs

5 oktober 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  Elk jaar reikt de burgemeester van Woudrichem, tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Woudrichem, de Woudrichemse Cultuurprijs en de Vrijwilligersprijs uit.

De Cultuurprijs wordt uitgereikt aan een persoon, een vereniging of instelling, die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan het culturele klimaat van Woudrichem. De Vrijwilligersprijs is voor een persoon of organisatie die zich op bijzondere wijze, vrijwillig en zonder vergoeding,
verdienstelijk heeft gemaakt voor de Woudrichemse samenleving.

Kent u iemand die zich het afgelopen jaar in het bijzonder heeft onderscheiden op het gebied van kunst en cultuur? Draag diegene dan voor, voor de Cultuurprijs 2012. Of kent u iemand die zich heeft ingespannen voor de Woudrichemse samenleving? Klim in de pen en nomineer diegene of die organisatie dan voor de Vrijwilligersprijs 2012.

Opgeven
Tot 11 oktober 2012 kunt u schriftelijk kandidaten voordragen voor beide prijzen. Uw brief kunt u richten aan: het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. mevrouw A. Hogenhorst, postbus 6, 4285 ZG Woudrichem. U kunt ook een e-mail sturen naar het college via ahogenhorst@woudrichem.nl

Burgemeester en wethouders zien uw reacties graag tegemoet. Uit de ingekomen reacties kiest het college uiteindelijk de winnaars van de Cultuurprijs en Vrijwilligersprijs 2012.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.