donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Andel goes Kenia again

26 september 2012 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Van 12 juli tot en met 2 augustus 2013 vertrekt opnieuw een groep enthousiaste jongeren en volwassenen uit Nederland naar het onderwijsproject van The Style Foundation in Kenia. De reis wordt georganiseerd door het team van The Style Travel opgericht met als doel het organiseren van reizen naar projecten van The Style Foundation. Vanuit Andel vertrok vorig jaar vanaf Hervormd Centrum De Ark eveneens een groep naar Kenia als onderdeel van een team van 35 vrijwilligers

Ook voor de bouwtrip in 2013 gaat het om het pilot project in Oloirien (Kenia) waar een scholenproject voor Masai-kinderen wordt gerealiseerd.Drie weken bouwt de groep op het projectterrein aan schoolgebouwen, huisjes, toegangspoort, waterpomp en meer. "Maar ook het organiseren van kinderwerk voor 600 kinderen op een school waar we drie weken mogen verblijven. En wat dacht je van een safari door de Masai Mara, een bezoek aan een Masai Village en ook nog een keer met z’n allen op een piki piki (motor) naar de veemarkt. En beide zondagen naar een openlucht kerkdienst met onwijs veel Masai mensen."

Meedoen?

Ga naar www.thestylefoundation.org/groepen en bekijk daar alle informatie. Wie vragen heeft, mailt naar travel@thestylefoundation.nl.

Lees meer over:

kenia style foundation
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.