dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Senioren schepen zich in

29 augustus 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Net als voorgaande jaren organiseert Stichting De Vleet, in het kader van de Dag van de Ouderen, een boottocht. Velen maakten in de afgelopen jaren gebruik van deze activiteit.

Het wordt een gezellige dag aan boord van de ‘Zilvermeeuw’. Het gezelschap scheept zich in om 09.00 uur buiten de waterpoort te Woudrichem. De vaarroute is richting Heusden en via de Biesbosch terug naar Woudrichem. Nadat de trossen zijn losgegooid is er een kopje koffie of thee en gebak als welkom. Rond het middaguur wordt een lunch opgediend en ’s middags is er een verloting aan boord met mooie prijzen. "Na een mooie dag hopen we om ongeveer 16.30 uur weer af te meren in Woudrichem", aldus Stichting De Vleet.

Opgeven
Deze boottocht is voor alle inwoners van de gemeente Woudrichem van 55 jaar en ouder. Wie een rolstoel of een rollator heeft graag doorgeven bij de boeking. Opgeven bij Stichting De Vleet tot 15 september. Telefoon 0183-301710 of via e-mail: paans@stichtingdevleet.nl.
Op
donderdag 20 september kunnen de kaarten worden opgehaald tussen 10.00 en 11.00 uur bij: de Nijenburcht, Koperwiek 51 te Rijswijk, de Citadel, Citadel 1 te Woudrichem, ’t Inloophuis, Antonialaan 36 te Almkerk, de Ark, Burg. v.d. Schansstraat 51 te Andel.

Kosten voor deze dag bedragen € 25,00. Betaling bij het ophalen van de kaarten.

 

 

 

Lees meer over:

Stichting De Vleet vaartocht
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.