Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Open Coffee Altena smaakt al naar meer...'
15dec 2011

Open Coffee Altena smaakt al naar meer...

WOUDRICHEM / ALTENA -  De eerste Open Coffee netwerkbijeenkomst in kookstudio Heerlijk & Eerlijk van Ronald van den Ende werd donderdagmorgen door zo’n vijftig mensen bezocht. De koffie smaakte goed, net als het lekkers bij de koffie van bakker Hardeman. Maar ook de contacten tussen de ondernemers liepen lekker, over en weer werden de visitekaartjes uitgeruild. Robert de Jong van het gelijknamige groenbedrijf in Werkendam is positief. “Dit soort nieuwe initiatieven zijn goed voor ondernemers”.
Ook hypothecair planner Marc Pullen is van de partij. “Ik zie veel bekende gezichten, in Woudrichem zijn al veel netwerken, zo bezoek ik maandelijks de netwerkborrel in het Oude Raedthuys, ook ga ik weleens naar de BKA. Maar daar zie je toch vooral de meer traditionele ondernemers.”

Burgemeester Fons Naterop noemde het netwerk een verrijking in de huidige moderne informatiemaatschappij. Wegens succes is de tweede Open Coffee op 9 februari aanstaande. (Nieuwsblad - Foto Aalburg.net)Deel dit bericht met je vrienden!