Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij agendaitem: 'Team Ondernemen gaat virtueel' Online via. Facebook dit keer vanwege Corona.
15apr

Activiteit in Woudrichem: Team Ondernemen gaat virtueel

Woensdag 15 april 2020, van 10:00 uur tot 11:00 uur.

ALTENA - Wethouder Matthijs van Oosten en zijn team Ondernemen toeren sinds vorig jaar door de gemeente Altena om met plaatselijke ondernemers in contact te komen. Normaliter strijken zij op diverse locaties en momenten neer om met ondernemers in gesprek te gaan over bijvoorbeeld de ambities die een ondernemer heeft, of zaken waar ze in de praktijk tegenaan loopt. Door de coronamaatregelen vindt ‘Tour Ondernemen’ de komende tijd niet fysiek plaats maar gebeurt dat online via facebook.

De eerste virtuele ontmoeting staat gepland op woensdag 15 april, van 10 tot 11.00 uur. via www.facebook.com/altenagemeente

Woensdag 15 april zitten wethouder Matthijs van Oosten en het team Ondernemen van gemeente Altena klaar om vragen van ondernemers via Facebook te beantwoorden.

Geïnteresseerden kunnen hun vraag voorafgaand aan de virtuele ontmoeting al doorgegeven per e-mail: h.gelevert@gemeentealtena.nl. Ook kunnen de vragen tijdens de ‘livesessie’ op Facebook gesteld worden.
Waar loopt u als ondernemer in deze moeilijke tijd tegenaan? Waar heeft u nu het meest behoefte aan? Deel deze tijdens het spreekuur! De wethouder en het team Ondernemen denken graag met u mee.

(Foto WoudrichemNet - alle rechten voorbehouden)

Contactinformatie:
Locatie: Altena
Organisator: Gemeente Altena
Telefoonnummer: 0183 51 61 00
Email:Info@gemeentealtena.nl
Website:http://www.gemeentealtena.nl


Deel dit bericht met je vrienden!