Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij agendaitem: 'Bibliotheek biedt hulp bij belastingaangifte

'
06mrt

Activiteit in Woudrichem: Bibliotheek biedt hulp bij belastingaangifteIedere vrijdag, van vrijdag 6 maart 2020 tot en met vrijdag 24 april 2020, van 09:30 tot 12:30 uur.

ALTENA / WOUDRICHEM - De Bibliotheek biedt hulp bij belastingaangifte

/

Kun je wel wat hulp gebruiken bij je belastingaangifte? Iemand die met je meekijkt? Of heb je een vraag? Maak een afspraak voor het Belastingspreekuur bij de Bibliotheek.

Samen met geschoolde vrijwilligers biedt de Bibliotheek een belastingspreekuur ter ondersteuning van de digitale aangifte voor 2019. Voor mensen die zelf aangifte willen doen, biedt de Bibliotheek CultuurPuntAltena beveiligd computer- en internetgebruik op De Werf in Woudrichem.

Hulp bij aangifte en computerfaciliteiten is gratis en voor iedereen, ook als je geen lid van de Bibliotheek bent. Het spreekuur is elke vrijdag in maart en april van 9.30 tot 12.30 uur. Een afspraak maken is nodig. Dat kan telefonisch (085) 040 11 63, per mail digitaalhuis@bibliotheekaltena.nl of via de website bibliotheekaltena.nl/belastingspreekuur.

Samenwerking Koninklijke Bibliotheek en Belastingdienst
De samenwerking tussen de Belastingdienst en Koninklijke Bibliotheek (KB) bestaat sinds 2016. Bijna alle Bibliotheken in Nederland bieden dankzij die samenwerking gratis cursussen aan voor mensen die moeite hebben met de digitale overheid. Bovendien  organiseren  ze - in samenwerking met lokale maatschappelijke organisaties - hulp bij het invullen van de online belastingaangifte, bijvoorbeeld via belastingspreekuren. De samenwerking is in januari 2019 voor vier jaar verlengd. Dit maakt blijvend hulp bij belastingaangifte in Bibliotheken mogelijk.

Contactinformatie:
Locatie: Woudrichem
Organisator: Bibliotheek CultuurPuntAltena
Email:Info@bibliotheekaltena.nl
Website:www.bibliotheekaltena.nl


Deel dit bericht met je vrienden!