Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij agendaitem: 'Informatiemiddag Thomashuis' Ine en Jan, zorgondernemers van Thomashuis, zoeken nieuwe ondernemers voor hun sfeervolle huis.
03mrt

Activiteit in Woudrichem: Informatiemiddag Thomashuis

Dinsdag 3 maart 2020, van 13:00 uur tot 16:00 uur.

ALMKERK - Infomiddag Thomashuis Almkerk

Als zorgondernemers draaien jullie aan de knoppen en is zingeving nooit ver te zoeken. Tijd, persoonlijke aandacht, levensgeluk en keuzevrijheid. In jullie Thomashuis bieden jullie een warm thuis en maken jullie het verschil. Ontdek de mogelijkheden van het leven als Thomashuis-ondernemer tijdens een informatiemiddag: hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Thomashuis iets voor jullie is.

Een aantal keer per jaar organiseren wij een informatiemiddag voor mensen met serieuze interesse in het zorgondernemerschap. Op dinsdagmiddag 3 maart 2020 ben je van harte welkom bij Ine en Jan, zorgondernemers van Thomashuis Almkerk. Zij zoeken na bijna 10 mooie jaren nieuwe ondernemers voor hun sfeervolle huis.

Inspireren
Tijdens de infomiddag krijg je een uniek kijkje in het leven als Thomashuis-ondernemer. Een interactieve bijeenkomst waarin Jan en Ine (samen met franchisegever De Drie Notenboomen) vertellen over hun leven met de bewoners, de visie van het Thomashuis en de wondere wereld van franchise in de zorg. Zoals altijd een inspirerende middag waardoor velen de stap naar het ondernemerschap hebben gezet!

Gaan jullie de uitdaging aan?
Hebben jullie net als Jan en Ine een groot zorghart?
Is jouw partner net zo enthousiast als jij?
Toe aan meer zelfstandigheid in de zorg?
Heeft één van jullie ruime ervaring in de zorg?
Samen toe aan een nieuw avontuur?

Aanmelden kan via link onderaan deze pagina.

Contactinformatie:
Locatie: Almkerk
Organisator: Thomashuis
Website:https://www.thomashuis.nl/infomiddag-3-maart-2020-in-thomashuis-almkerk


Deel dit bericht met je vrienden!