Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij agendaitem: 'Toneelvereniging Juliana speelt 'In Catering'' Er wordt veel van Eduardo en Fleur gevraagd tijdens het feest.
21feb

Activiteit in Woudrichem: Toneelvereniging Juliana speelt 'In Catering'

Van vrijdag 21 februari 2020 tot en met zaterdag 29 februari 2020, vanaf 19:30,.

UITWIJK - Een of andere sjachelaar, genaamd Eduardo, is een cateringbedrijf gestart. Op een avond moet hij de catering verzorgen bij een van de rijkste families van Nederland. Eduardo is een opgeblazen figuur met veel dikdoenerij. Van catering heeft hij echter totaal geen kaas gegeten. Samen met zijn nogal ontvlambare karakter en aangeboren lompheid levert dit de nodige hilariteit op. Tijdens het feest wordt hij bijgestaan door Fleur die een baan in de catering eigenlijk helemaal niet ziet zitten en liever zangeres wil worden.

Er wordt veel van Eduardo en Fleur gevraagd tijdens het feest. Uiteindelijk komt er nog wat hulp van ene Bertje, absoluut dom en onkundig op het eerste gezicht. Gaat hij de avond redden? Samen met Bas-Jan, Prescilla, Deborah en Paul belooft dit een spectaculaire avond te worden.

De voorstellingen vinden plaats in De Hoogt op 21, 22, 28 en 29 februari. Aanvang om 19:30 uur, zaal open om 18:45 uur.

  • Kaarten zijn te bestellen vanaf 27 januari op maandag, dinsdag en woensdag tussen 15:00 en 20:00 uur bij Elly Lievaart via 0183-442153.

Kaarten dienen afgehaald te worden vanaf 11 februari in de foyer van De Hoogt op dinsdag- woensdag- en donderdagavond tussen 19:00 en 20:00 uur.

We hopen dat u allemaal weer komt kijken!

Contactinformatie:
Locatie: Uitwijk
Organisator: Toneelvereniging Juliana
Website:https://www.facebook.com/Toneelvereniging-Juliana


Deel dit bericht met je vrienden!