Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij agendaitem: 'Start Alpha-cursus 2020'
13jan 2020

Activiteit in Woudrichem: Start Alpha-cursus 2020

Maandag 13 januari 2020, van 18:45 uur tot 22:30 uur.

ALMKERK - Start Alpha-cursus 2020

Begin dit jaar is in Almkerk de Alpha-cursus van start gegaan. Als stuurgroep zijn we enthousiast en verwonderd over de mooie, open gesprekken en (geloofs)processen die op gang zijn gekomen, zowel bij de cursisten als bij onszelf.
Lijkt het je ook een uitdaging om op zoek te gaan naar antwoorden op vragen als: Waarom ben ik hier? Wat is eigenlijk de zin van mijn leven? Of vragen als: Wie is nou eigenlijk Jezus? Wat betekent Hij voor mij? Wie is de Heilige Geest en (hoe) kan ik Hem ervaren? Dan is de Alpha-cursus echt iets voor u/jou!

Start cursus
De nieuwe cursus start op 13 januari 2020. Deze bestaat uit circa tien interactieve bijeenkomsten, waarvan de eerste een introductieavond is. Hierna bepaal je zelf of je de Alpha-cursus wilt gaan volgen. Alle Alpha-avonden beginnen met een gezellige maaltijd. Dit zorgt ervoor dat de cursus naast leerzaam en inspirerend, vooral ook laagdrempelig en gezellig is. Alpha is voor alle leeftijden en deelname is gratis. Kortom, Alpha is gewoon leuk!

Misschien denk je, dit is echt iets voor mijn man/vrouw, zoon/dochter, vriend/vriendin, buren of ... (vul maar in). Nodig hem/haar dan vast van harte uit voor de introductieavond op 13 januari 2020. Of kom samen om dit mooie geloofsavontuur te ontdekken en aan te gaan. In ’t Wapen van Emmickhoven, Brugdam 5 te Almkerk, staat er om 18:45 uur een maaltijd voor je klaar. Verdere informatie volgt nog te zijner tijd.

Nu al meer informatie nodig of aanmelden?
E-mail: alpha-aandealm@hotmail.com
Tel.: Gean Krijgsman 06-30017649 / Carine van de Water: 06-19696812

Contactinformatie:
Locatie: Almkerk
Organisator: Focus op God
Email:info@focusopgod.nl
Website:http://www.focusopgod.nl


Deel dit bericht met je vrienden!