Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij agendaitem: 'De Pomp Podium Awards 2019'
16nov

Activiteit in Woudrichem: De Pomp Podium Awards 2019

Zaterdag 16 november 2019 vanaf 20:00 uur.

ALMKERK - De Pomp Almkerk zoekt talent!

Op 16 november organiseert Jongerencentrum een nieuwe editie van de Pomp de Pomp Podium Awards, maar wel in een nieuw jasje. In één avond wordt door een jury én publieksjury besloten wie de Pomp Podium Award mee naar huis mag nemen. Talenten in elke categorie, dus niet alleen zang zoals tijdens eerdere edities, kunnen zich aanmelden voor deze talentenjacht.
Deelname aan de talentenjacht is gratis en zowel single als duo acts of groepen zijn van harte welkom om mee te doen. De act moet tussen de 3 en 7 minuten duren en iedereen tussen de 12 en 35 jaar mag zich aanmelden.

Dus: heb jij een talent zoals zingen, jodelen, tapdans, goochelen, origami bloemen vouwen etc. dat je graag wil laten zien? Of weet jij iemand die een super gaaf talent heeft? Geef je op, of vertel het door!

Je kunt je aanmelden door het contactformulier in te vullen op onze website of door een mail te sturen naar: ppa@depompalmkerk.nl
www.depomp.com

Uiteraard is er alle ruimte voor publiek om de acts te komen bekijken. De avond zelf begint om 20.00, de zaal gaat open om 19.45. Toegang is gratis!

Het adres: Sportlaan 3A in Almkerk.

Contactinformatie:
Locatie: Almkerk
Organisator: JC De Pomp
Telefoonnummer: 0183-442012
Email:contact@depomp.com
Website:http://www.depomp.com


Deel dit bericht met je vrienden!