Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij agendaitem: 'MudRun Altena voor de Pomp' Alles voor de uitdaging ... En voor de Pomp.
01jun

Activiteit in Woudrichem: MudRun Altena voor de Pomp

Zaterdag 1 juni 2019 vanaf 09:00 uur.

ALMKERK - Op 1 juni a.s. organiseert Jongerencentrum de Pomp een MudRun in Almkerk.

Heb jij zin in een uitdaging? We hebben een baan van ruim 600 meter door de modder met verschillende obstakels! Klimmen, klauteren, kruipen en glijden, dit alles zal voorkomen in het parcours van de MudRun. Hartstikke lollig natuurlijk om dit te doen, maar we doen het niet voor niets... Met de MudRun halen we namelijk geld op voor de uitbreiding van Jongerencentrum De Pomp! We hopen natuurlijk dat jij ook mee doet, of je nou bezoeker, oud-Pomper, ouder van een bezoeker of iemand bent die zich gewoon graag inzet voor het goede doel… je bent meer dan welkom!

Schrijf je in voor de MudRun en doe mee! KLIK hier.

Als je niet de kans ziet om mee te doen mag je natuurlijk ook komen kijken hoe anderen rennen, en de deelnemers sponsoren.

Een MudRun is een prestatieloop waarbij je via een uitgezet parcours diverse hindernissen neemt, stukken door het water gaat en door de modder kruipt. Je legt de MudRun individueel af. Het is wel de bedoeling dat je andere deelnemers helpt en elkaar niet in de weg zit. Het is geen wedstrijd. De mudrun is een evenement waar je de hele dag kan blijven. Voor of na het afleggen van het parcours kan je van alles doen op het evenement-terrein, ook kun je kijken bij andere deelnemers van de MudRun.

Contactinformatie:
Locatie: Almkerk
Organisator: JC De Pomp
Telefoonnummer: 0183-442012
Email:contact@depomp.com
Website:http://www.depomp.com


Deel dit bericht met je vrienden!