Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij agendaitem: 'Profetenschool - Focus op God'
17mei

Activiteit in Woudrichem: Profetenschool - Focus op God

Van vrijdag 17 mei 2019 tot en met zaterdag 18 mei 2019, van 19:30 tot 22:00 uur.

ALMKERK - Op vrijdagavond 17 en zaterdag 18 mei hebben we het voorrecht om de profetenschool van Stephen en Rita Fedele in onze gemeente te ontvangen. In deze training wordt specifiek en gedegen Bijbels onderwijs gegeven over het profetische. We zijn blij dat we dit kunnen aanbieden omdat we geloven dat de kerk zoals God die bedoeld heeft alleen gebouwd kan worden als ook de profetische bediening ruimte krijgt in de gemeente. Dit weekend wordt het onderwijs aangeboden in vijf modules, waarbij al het onderwijs wordt vertaald. De volgende onderwerpen zullen onder andere worden behandeld:

  • Is profetie voor vandaag?
  • Profetie in het Oude en Nieuwe testament
  • De verschillende niveaus van profetie (gaven en ambt)
  • Tekenen van profetische openbaring
  • Herkennen van de valse profeet
  • Het belang van integriteit en prioriteit bij het profetische
  • Praktijksessies
  • Vragen en antwoorden

Heb je jaar 1 van de International Prophetic School (IPS) al eerder gevolgd? Dan is er de mogelijkheid om jaar 2 te volgen. Stephen en Rita zullen namelijk tegelijkertijd en afwisselend in twee verschillende zalen lesgeven. Dit tweede jaar zal een verdieping zijn van het eerste leerjaar. Met dit systematisch onderwijs en training willen we graag geestelijke gaven in de mensen activeren. Hierna bestaat zelfs de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een mentorprogramma, waarin selectieve en persoonlijke (één op één) (praktijk-)begeleiding door Stephen en Rita wordt gegeven.

Stephen en Rita Fedele zijn in Nederland geen onbekenden. Al meer dan 20 jaar zijn zij voor en in vele Nederlandse gemeenten de profetische stem. Hun IPS wil een nieuwe generatie profeten oprichten op elk niveau van het profetische. Zij willen mannen en vrouwen opleiden vanuit goed en gebalanceerd Bijbels onderwijs. Zij stellen hun 40 jaar persoonlijke en praktische ervaring met het profetische beschikbaar voor de bediening, zoals omschreven in Efeze 4:11-12. Het onderwijs is bedoeld voor alle niveaus van leiderschap alsook voor hen die belangstelling hebben voor de verschillende facetten van het profetische. Mensen van buiten de gemeente zijn ook van harte uitgenodigd mee te doen. Wel willen we in dat geval vragen om een aanbeveling van de lokale voorganger.

Praktisch:
Datum & tijd: vrijdag 17 mei van 19.30-22.00 uur en zaterdag 18 mei van 9.30-16.00 uur.
Locatie: Het Wapen van Emmickhoven, Brugdam 5, Almkerk.
De mogelijkheid om leerjaar 1 of leerjaar 2 te volgen.
Kosten: € 90,- per persoon, inclusief thee, koffie, een heerlijke lunch en onderwijsmaterialen.
Aanmelding: met vermelding of je jaar één of jaar twee wilt volgen kun je mailen naar info@focusopgod.nl. Na ontvangst van je aanmelding sturen we je nadere gegevens toe.

Contactinformatie:
Locatie: Almkerk
Organisator: Focus op God
Email:info@focusopgod.nl
Website:www.focusopgod.nl


Deel dit bericht met je vrienden!