Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij agendaitem: 'Toneelgroep Juliana met  “Fam. Bruinsma in de bocht ...”' 4 avonden, 4 voorstellingen ... Komt dat zien!
22feb

Activiteit in Woudrichem: Toneelgroep Juliana met “Fam. Bruinsma in de bocht ...”

Van vrijdag 22 februari 2019 tot en met zaterdag 2 maart 2019, vanaf 20:00,.

UITWIJK - Toneelgroep Juliana brengt: “Familie Bruinsma in de bocht. Groeten van de Veluwe”

Toneelgroep is vollp aan de gang gestart met de repetities voor de komedie “Familie Bruinsma in de bocht, Groeten van de Veluwe” van schrijver Carl Slotboom.

“Het stuk wat wij voor u gaan brengen speelt zich af op een camping. Familie Bruinsma is een echte door de wol geverfde campingfamilie met een toch wel heel speciale omgangsvorm richting elkaar en naar andere mensen. Op de camping ontmoeten ze de keurige nette familie Zwaanswijk. Een familie die nog nooit heeft gekampeerd maar alleen vakantie heeft gevierd in dure hotels. Ze zijn op de camping terecht gekomen na het winnen van een prijs met het invullen van een cryptogram. Beide families komen naast elkaar in een caravan op de camping. Het valt niet mee voor de familie Zwaanswijk, ze kampen met behoorlijke aanpassingsproblemen. Dit in schril contrast met de familie Bruinsma die zich als een vis in het water voelt. De nodige confrontaties tussen beide families laten dan ook niet lang op zich wachten. Voor zowel de toneelspelers als ook de toneelbouwers een ware uitdaging!”

De voorstellingen vinden plaats in de Hoogt op 22 en 23 februari en op 1 en 2 maart, aanvang 19.30 uur, zaal open om 18.45 uur.

Kaarten voor deze voorstellingen zijn vanaf 28 januari op maandag, dinsdag en woensdag tussen 15.00 en 20.00 uur telefonisch te bestellen bij Elly Lievaart, tel: 0183-442153.

De kaarten dienen afgehaald te worden vanaf 12 februari in de Hoogt, op dinsdag-  woensdag- en donderdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur.

Komt u ook?!

Contactinformatie:
Locatie: Uitwijk
Organisator: Toneelgroep Juliana
Website:Www.de-hoogt.nl


Deel dit bericht met je vrienden!