Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij agendaitem: 'Twee klassieke concerten in het Jacoba Cultuurhuis ' Carola Loeve en Chris van de Kuilen.
15feb

Activiteit in Woudrichem: Twee klassieke concerten in het Jacoba Cultuurhuis

Van vrijdag 15 februari 2019 tot en met zaterdag 16 februari 2019, van 20:00 tot 22:30 uur.

WOUDRICHEM – Op 15 en 16 februari wordt het Jacoba Cultuurhuis officieel geopend met twee klassieke concerten. Chris van de Kuilen, pianist en sinds november bewoner van het Jacoba van Beierenhuis in Woudrichem, hoopt samen met Carola Loeve in het land van Altena een plek te creëren waar kunst en cultuur tot leven komen. Dit doen zij door geven van pianolessen en muziekcursussen.

Het Jacoba Cultuurhuis organiseert elke twee maanden in de 17de eeuwse kapel van het huis een klassiek concert. Chris van de Kuilen, pianist en docent aan het Tilburgs Conservatorium, bijt het spits af met diverse werken voor piano. Naast solowerken speelt Chris samen met Nasim de Haas, violiste en Carola Loeve, pianiste.

Op het programma staan onder meer werken van Bach, Dvořák, Granados en De Falla. Daarnaast zal er een muzikale ode gebracht worden aan Woudrichem. Er zal ook een mini-expositie worden georganiseerd van werk van de gerenommeerde en in Woudrichem geboren kunstenaar Ger de Joode.

Het belooft een bijzonder concert te worden. De kapel is vanaf 19.30 uur geopend. Het concert start om 20.00 uur aan de Molenstraat 2 in Woudrichem. De toegang is € 15 (inclusief koffie / thee in de pauze en wijn na afloop van het concert). Het aantal plaatsen is beperkt, dus het is verstandig om vooraf te reserveren via info@jacobacultuurhuis.nl.

Graag tot ziens!

Voor meer informatie over het programma en de cursussen en lessen die in hetzelfde pand worden gegeven kijkt u op www.jacobacultuurhuis.nl

Contactinformatie:
Locatie: Woudrichem
Organisator: Het Jacoba Cultuurhuis
Email:info@jacobacultuurhuis.nl
Website:www.jacobacultuurhuis.nl


Deel dit bericht met je vrienden!