Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij agendaitem: 'Ontmoeting met vrouwen'
23jan

Activiteit in Woudrichem: Ontmoeting met vrouwen

Woensdag 23 januari 2019 vanaf 09:30 uur.

ALMKERK - Wij organiseren op 23 januari weer een ontmoetingsbijeenkomst voor vrouwen.

Als gast is kunstenares Linette Trapman in ons midden. Zij spreekt over het thema: “Dichtbij U” (waarover zij een boek heeft geschreven).
Linette zal spreken over toevlucht zoeken bij God. Uit eigen ervaring weet ze hoe druk je kunt zijn en hoe je in beslag genomen kunt worden door het leven. Zij wil zij laten zien dat het een keuze is. Dat je er voor kunt kiezen om rust te nemen en dicht bij God te zijn in plaats van door te hollen. ‘Dicht bij U’ gaat over de nabijheid en trouw van God. De teksten en schilderijen van Linette helpen en bemoedigen bij het zoeken en verdiepen van rust en vrede. Het raakt thema’s aan als vergeving, drukte, de pijn van het leven, loslaten, bezig zijn voor een ander. Kortom alles wat verhindert om dicht bij God te kunnen zijn.

De ochtend wordt gehouden in de gereformeerde kerk in Almkerk, Voorstraat 16.
Vanaf 9.00 uur staat de koffie/thee klaar en om 9.30 uur beginnen we met het programma. Toegang is gratis, er wordt een collecte gehouden voor de onkosten. Er zijn diverse stands aanwezig. De ochtend is rond 11.30 uur afgelopen.
Kinderoppas is aanwezig.

Dus neem gezellig je buurvrouw, vriendin, moeder of dochter mee en kom op 23 januari voor een mooie ochtend naar Almkerk. We zien je graag !

Bekijk hier het filmpje over het boek op de website van Linette: http://www.linettetrapman.nl/dicht-bij-u

Contactinformatie:
Locatie: Almkerk
Organisator: Ontmoeting met vrouwen


Deel dit bericht met je vrienden!