Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij agendaitem: 'Vrouwenvereniging Tabitha'
26nov 2018

Activiteit in Woudrichem: Vrouwenvereniging Tabitha

Iedere eerste en derde maandag, vanaf maandag 26 november 2018, vanaf 19:03,.

ANDEL - Vrouwenvereniging 'Tabitha' komt iedere veertien dagen op maandagavond bijeen in De Ark. De ene keer wordt een Bijbelstudie behandeld uit het blad 'De Hervormde Vrouw'. We openen gezamenlijk. Daarna wordt, in de grote groep of in kleine groepjes, over de vragen n.a.v. het Bijbelgedeelte gesproken. Na de pauze worden die vragen in de grote groep nabesproken, alleen als we in kleine groepjes uiteen zijn geweest. Er ontstaan dan vaak fijne gesprekken. De andere keer is er een creatieve avond.

Met Kerst wordt een kerstavond georganiseerd en met Pasen een paasavond. Hiervoor wordt de kerst- en paasliturgie uit de "Hervormde Vrouw" gebruikt.

Voor deze avonden worden ook alle gemeenteleden uitgenodigd.

"Tabitha" is aangesloten bij de Bond van Hervormde vrouwenverenigingen op Gereformeerde Grondslag. Alle leden ontvangen het blad 'De Hervormde Vrouw'. Dit blad bevat naast de Bijbelstudies ook andere interessante en leerzame artikelen.

In maart wordt de jaarlijkse verkoping gehouden en in december een mini-Kerstmarkt. Hierbij wordt de gehele gemeente betrokken. Elke eerste maandag van de maand, gelijktijdig met de verkoop van collectebonnen, is er verkoop van kaarten en cadeauartikelen. De opbrengst van dit alles is bestemd voor de zending, de kerk en de Ark.

Belangstellenden zijn altijd welkom om eens vrijblijvend een verenigingsavond bij te wonen. Alle avonden beginnen om 19.30 uur en eindigen ongeveer om 21.30 uur.

Contactinformatie:
Locatie: Andel
Organisator: Hervormde gemeente Andel
Website:www.hervormdandel.nl


Deel dit bericht met je vrienden!