Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij agendaitem: 'Ouderen ontmoeten ouderen' Er is geen leeftijd aan deze verwenmiddag verbonden.
12okt

Activiteit in Woudrichem: Ouderen ontmoeten ouderen

Vrijdag 12 oktober 2018 vanaf 11:00 uur.

WOUDRICHEM - In 't Rondeel in Woudrichem vormt zich, met de hulp van stylisten, kappers en een fotograaf, een ware beautysalon. Onder het genot van een kopje koffie en zelfgemaakte taart kunt u hier vanaf 11:00 uur terecht.

In de middag organiseren wij een biljarttoernooi. Geeft u bij uw opgave alstublieft aan of u hieraan mee wilt doen.

Rond de klok van 17:00 uur kunnen we aan tafel en genieten we van een overheerlijk buffet, dat speciaal door restaurant Ballen van Bal-dadig voor ons is gemaakt. Het Vischwijvenkoor verzorgt de muzikale begeleiding.

Vervoer
Is het glad, regent het of komt u van ver, dan regelen wij de taxi naar huis. Er zijn tevens vrijwilligers uit de zorg aanwezig, dus ook wanneer u extra hulp nodig heeft, is dit geen enkel probleem. Wilt u alleen een bepaald deel van de middag komen, geeft u dit dan door als u zich opgeeft.

Voor wie
Er is geen leeftijd aan deze verwenmiddag verbonden. We richten ons voornamelijk op ouderen uit het Land van Heusden en Altena die wel een verzetje kunnen gebruiken. U komt toch ook?

Aanmelden
We hebben ontzettend veel hulp gekregen van ondernemers, burgers en de gemeente Woudrichem om deze middag tot een succes te maken. Alles wordt geheel voor u verzorgd en we vragen hiervoor geen bijdrage.

Mail uw naam, adres en telefoonnummer of bel even.

Zijn er voor u nog vragen of onduidelijkheden? Schroom dan niet en stel deze! Dit mag per mail of telefonisch.

Contactinformatie:
Locatie: Woudrichem
Telefoonnummer: 0642 457800
Email:gabyermstrang@gmail.com


Deel dit bericht met je vrienden!