Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij agendaitem: 'Generaal Pardon! Goes On!' De inval, de geste, de creativiteit van het moment bepalen het verloop van de scène.
14jun 2018

Activiteit in Woudrichem: Generaal Pardon! Goes On!

Donderdag 14 juni 2018 vanaf 20:00 uur.

ALMKERK - Generaal Pardon! improviseert weer een avond de zin en onzin aan elkaar. 'Geef een relatie, een locatie en een emotie' en de Improsaurussen spelen ter plekke een scène. Niets ligt er vast, weinig is bepaald. De inval, de geste, de spontane creativiteit van het moment bepalen wat er op het podium ontstaat.

Dat zijn humor, tragiek, onverwachte wendingen, drama en meer. De grote improvisatieshow is weer te volgen voor wie er bij wil zijn in Het Wapen van Emmickhoven. Het publiek heeft deze avond een actieve rol. Zij bepalen desgevraagd de relatie, lokatie en/of de emotie en geven zo input aan het spontane spel.

Generaal Pardon! improviseerde eerder in Werkendam, in Woudrichem en staat nu, voor de tweede keer, in Almkerk.

Entree
Kaarten zijn 5,00 euro aan de zaal.
De zaal is open om 19:30 uur.
Het aantal beschikbare plaatsen is niet oneindig.
TIP: kom op tijd! Vol = vol.

RESERVEER HIER uw kaarten. NOGMAALS: Het aantal plaatsen is beperkt. Wees er dus snel bij!

Yrros!
Generaal Pardon! is een initiatief van Theatergroep YrroS! uit Sleeuwijk.
"Sinds 2016 doen we dit onder onze impro-naam Generaal Pardon! Waarbij ‘Pardon’ met uitroepteken een verwijzing is naar ‘Sorry’…het omgekeerde van onze paraplu-groep YrroS! Met een knipoog naar “kwijtschelding”, pardon op voorhand voor alles wat we doen en zeggen… In ons logo is onmiskenbaar de Napoleon-individu herkenbaar als generaal. Maar dan als iemand die het leven met wat meer humor aanschouwt, getuige zijn guitige en bespiedende blik. De roos, die in theatersport gebruikt wordt, heeft hij achter de hand om ons toe te werpen bij unieke vondsten."

Lokatie
Wapen van Emmickhoven
Brugdam 5
4286 AX Almkerk

Contactinformatie:
Locatie: Almkerk
Organisator: Generaal Pardon!
Website:http://wwww.yrrostheater.com


Deel dit bericht met je vrienden!