Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij agendaitem: 'Toneelgroep Juliana speelt Het minnespel der maagden'
16feb

Activiteit in Woudrichem: Toneelgroep Juliana speelt Het minnespel der maagden

Van vrijdag 16 februari 2018 tot en met zaterdag 3 maart 2018, vanaf 20:00,.

UITWIJK - Toneelgroep Juliana uit Uitwijk speelt ‘Het minnespel der maagden’ een plattelandskomedie van schrijver D.J. Eggengoor.

Het toneelspel speelt zich of op een afgelegen boerderij De drie Kieften waar drie ongehuwde zusters samenwonen. Het hele leven van het drietal - Wemeltien, Remmeltien en Peuzeltien Schepers - verandert als een antiquair, jonkheer Antoine Heyboer de Gauw tot Snotterveld en een actrice, Nella Kornoelje na een auto-ongeluk op de boerderij worden verpleegd.

De jonkheer ontdekt daar een onvergetelijk en mysterieus meesterwerk van Jean Paul Rubens dat heet Het minnespel der maagden. Het brengt op een veiling in Amsterdam ruim drie miljoen gulden op. Door een misverstand wordt de jonkheer verwisseld met de bekende Anton Heyboer en de drie dames besluiten om zich als nieuwe bruiden voor te doen. De jonkheer is echter niet gediend van hun avances en dat leidt tot veel hilariteit. Uiteindelijk is er een happy-end met drie aanstaande huwelijken.

De uitvoeringen zijn op 16, 17, 23 en 24 februari in de Hoogt in Uitwijk.

De kaartverkoop is op werkdagen en start op maandag 15 januari.  U kunt vanaf die datum tussen 15.00 en 20.00 uur kaarten bestellen bij Elly Lievaart, 0183-442153

Het afhalen van de kaarten kan vanaf 30 januari tussen 19.00 en 20.00 uur in de foyer van de Hoogt.

Kaarten kosten 7,50 euro per stuk.

Extra opvoeringen zijn er op 2 en 3 maart .

Contactinformatie:
Locatie: Uitwijk
Organisator: Toneelgroep Juliana
Telefoonnummer: 0183-442153


Deel dit bericht met je vrienden!