Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij agendaitem: 'Nieuwjaarsconcert Lionsclub Heusden Altena'
20jan

Activiteit in Woudrichem: Nieuwjaarsconcert Lionsclub Heusden Altena

Zaterdag 20 januari 2018 vanaf 20:00 uur.

WOUDRICHEM - Nieuwjaarsconcert Lionsclub Heusden Altena in de Sint Martinuskerk in Woudrichem met een optreden van Karsu Donmez.

Het jaar 2018 is een bijzonder jaar voor Lions club Land van Heusden en Altena. We bestaan 25 jaar en organiseren ook ons 20-ste nieuwjaarsconcert in de Martinuskerk te Woudrichem. Om deze feestelijkheden te vieren hebben we ervoor gekozen om een van de hoogtepunten van de afgelopen 20 jaar opnieuw uit te nodigen, namelijk Karsu Donmez.

In 2011 hebben we genoten van het geweldige optreden van de toen nog zeer jonge Nederlands-Turkse zangeres en tekstschrijfster Karsu Donmez en haar band.

Inmiddels heeft zij zich ontwikkeld tot een internationaal multitalent, wat mag blijken uit haar optreden in Carnegie Hall in New York (2007), de door haar verzorgde opening van het Holland Festival (2015) en de haar vorig jaar toegekende Edison publieksprijs.

Een mooie avond voor een goed doel.

Kaarten à 29,50 euro verkrijgbaar via:
Lionsnieuwjaarsconcert@gmail.com
of telefonisch via Luuk de Boer 06-53659501

Lionsclub Land van Heusden en Altena

'We serve' is het motto van onze Lionsclub. Wij hebben een maatschappelijke taak en zien het als plicht om de medemens, die minder bedeeld is te steunen

Contactinformatie:
Locatie: Woudrichem
Organisator: Lionsclub Heusden en Altena
Telefoonnummer: 06-53659501
Email:Lionsnieuwjaarsconcert@gmail.com


Deel dit bericht met je vrienden!