Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij agendaitem: 'Koffie bij de buren'
23sep 2017

Activiteit in Woudrichem: Koffie bij de buren

Zaterdag 23 september 2017 vanaf 14:00 uur.

WOUDRICHEM - Goed contact met de buren maakt een buurt leuker en gezelliger. Dat vindt zorgorganisatie De Riethorst Stromenland ook. Daarom hebben acht zorglocaties op zaterdag 23 september – Nationale Burendag – de koffie klaarstaan voor hun buren. 

Tijdens Nationale Burendag gaan buren in heel Nederland gezellig bij elkaar op de koffie. Dit is het eerste jaar dat ook De Riethorst Stromenland hieraan meedoet. “We zijn blij met het goede contact dat we hebben met onze buren”, zegt Irmgard Pols, teammanager facilitair van zorglocatie Slotjesveste in Oosterhout. “Door ze uit te nodigen voor een kopje koffie kunnen we elkaar nog beter leren kennen.”

Acht locaties
De Riethorst Stromenland heeft meerdere locaties die meedoen aan Nationale Burendag. Bij twee locaties in Altena wordt zelfs een gezellige high tea voor de buren georganiseerd. Dat geldt voor Altenahove in Almkerk van 14.00 tot 16.00 uur, De Lemmenskamp in Woudrichem van 13.00 tot 15.00 uur. Bij verpleeghuis De Dotter in Hank en Goezate in Werkendam wordt er tussen 10.00 en 12.00 uur niet alleen koffie geschonken, maar zijn er ook allerlei leuke activiteiten voor de buren georganiseerd.

Programma en meer informatie
De Riethorst Stromenland hoopt dat veel buren van de locaties een kopje koffie komen drinken. Meer informatie over het programma in Slotjesveste, De Dotter en Goezate is te lezen op www.deriethorststromenland.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Almkerk
Organisator: De Riethorst Stromenland
Website:http://www.deriethorststromenland.nl.


Deel dit bericht met je vrienden!