Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij agendaitem: 'Zeilen om De Q Cup'
17sep 2017

Activiteit in Woudrichem: Zeilen om De Q Cup

Zondag 17 september 2017 vanaf 11:00 uur.

WOUDRICHEM - Zondag 17 september organiseert Watersportvereniging Woudrichem samen met WV De Merwede uit Gorinchem de Q-cup.

De Q-cup is een regionale zeilwedstrijd waarbij kinderen op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met wedstrijdzeilen. De Q-cup is een landelijk initiatief van het Watersportverbond. De wedstrijd is geschikt voor kinderen tot 13 jaar die de basisbeginselen van het zeilen onder de knie hebben. Behalve zeilkleding en een zwemvest hoeven deelnemers niets mee te nemen; De kinderen kunnen 17 september gebruik maken van de 34 optimisten die WSV Woudrichem, WV De Merwede en het Watersportverbond beschikbaar stellen.

Programma
De Q-cup speelt zich af in en rond de haven van Watersportvereniging Woudrichem aan de Schapendam. De dag start om 9:30 uur met inschrijving en een uitleg. De regels van de Q-cup zijn eenvoudiger dan de normale zeilwedstrijd regels. Ze worden voorafgaand aan de wedstrijden uitvoerig toegelicht. Rond 11.00 starten de wedstrijden. Deelnemers varen een aantal korte wedstrijdjes. De prijsuitreiking is gepland rond 16:30 uur. Er zijn bekers voor de drie beste zeilers in twee klassen (beginners en gevorderden).

Inschrijven
Opgeven voor de Q-cup kan via www.qcup.nl > meedoen > direct inschrijven > Brabant > 17 september Woudrichem. Het is raadzaam om daarmee niet te lang te wachten; de lijsten lopen snel vol. Deelname kost 15 euro. Daarvoor ontvangen alle deelnemers ook een speciaal Q-cup Woudrichem T-shirt, een medaille, een lunch en versnaperingen.

17 september belooft een fantastische dag te worden, zowel voor de deelnemers als toeschouwers.

Doe dus mee of kom langs!

Contactinformatie:
Locatie: Woudrichem
Organisator: WSV Woudrichem
Telefoonnummer: 0650663047
Email:lctmstok@gmail.com


Deel dit bericht met je vrienden!