Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij agendaitem: 'Fanfare Juliana'
17feb 2015

Activiteit in Woudrichem: Fanfare Juliana

Iedere dinsdag, vanaf dinsdag 17 februari 2015, vanaf 20:00,.

UITWIJK - Midden in Uitwijk staat de Muziektent van Juliana. Het tastbare bewijs dat Juliana een vereniging is die midden in het dorp staat: door de leden, voor de bewoners!

De Muziekvereniging Juliana is opgericht in 1927. De officiële naam van de Vereniging is ‘Fanfarecorps en Majorettepeloton Juliana’.  In de huidige tijd is het minder corps en ook minder peloton. Maar nog steeds bestaat Juliana uit de Fanfare en de Majorette. En hoewel de eerste toneeluitvoeringen van muzikanten al van 1956 zijn, behoort sinds 1973 ook de Toneelgroep bij  Juliana.

Juliana is daarmee één van de bloeiende verenigingen van Uitwijk. De leden komen niet alleen uit Uitwijk en Waardhuizen, maar ook uit de omliggende woonplaatsen.

Bij Fanfare Juliana is gezellig samen muziek maken het meest belangrijk.  Tijdens de wekelijkse repetities wordt geoefend voor een komend optreden. Onder leiding van de dirigent wordt er naar eerste klas niveau gewerkt. De nadruk ligt op gezellig samen musiceren.

Bij Fanfare Juliana is altijd plaats voor nieuwe muzikanten. Dus geïnteresseerden zijn altijd welkom. Juliana biedt ook graag muzieklessen aan om een instrumenten te leren bespelen, of de vaardigheid van vroeger weer boven te halen.

De Majorettegroep van Juliana is een groep dames van alle leeftijden die optreden als groep of solo of duo. Regelmatig wordt deelgenomen aan kampioenschappen en worden prijzen behaald. Zie voor meer informatie op deze website onder Majorette Juliana.

Contactinformatie:
Locatie: Uitwijk
Organisator: Fanfare Juliana
Website:www.de-hoogt.nl/site/gebruikers/muziekverenigingjuliana


Deel dit bericht met je vrienden!