Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij agendaitem: 'Wintermeditatie'
09feb 2012

Activiteit in Woudrichem: Wintermeditatie

Donderdag 9 februari 2012, van 19:00 uur tot 22:00 uur.

WOUDRICHEM - Het is winter en het is koud. Nou en? Er zijn redenen genoeg om naar buiten te gaan. Je geniet van de stilte. Je verbaast je over de natuur. Je ademt frisse lucht. Je komt tot jezelf. Met een stil en geconcentreerd groepje mensen. Neem deel aan een verrassende en meditatieve tocht in het rivierengebied, nabij Vestingstad Woudrichem.

Levenscoach en meditatieleider Jos Korthout verzamelt deelnemers, om op pad te gaan.

We treffen elkaar bij het beeldje van Jan Claesen, voor het Arsenaal. Kunstenaar Marcus Ravenswaay, plaatste dit beeldje tussen de Koepoort en de toren, ter nagedachtenis van de Trompetter van de Prins.  Achter het Arsenaal is parkeerruimte genoeg.

We kruipen bij elkaar, in zo weinig mogelijk auto’s en rijden het stadje door, de Loevesteinse Poort uit, over de Schapendam en de Maasdijk naar Rijswijk. Nabij de Wiel zetten we de auto’s aan de kant en stappen uit. Daar laten we ons verrassen, door wat we spontaan beleven. Na afloop stappen we verrijkt weer in de auto en rijden terug naar vesting Woudrichem. 
In Kruitmagazijn B is de cappuccinobar van Beppie ten Böhmer. Bij koffie en gebak of een ander drankje, willen we daar bijkomen en napraten.

Voor 5,00 p.p. kun je deze ontspannende en inzichtbevorderende bijeenkomst meemaken.
Meer info en opgeven kan via de site.

Contactinformatie:
Locatie: Woudrichem
Organisator: J.J.A.M. Korthout, levenscoach
Website:http://www.Korthouthulp.nl


Deel dit bericht met je vrienden!