Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kennismarkt: twitteren tijdens Zaak op Scherp'
09nov 2011

Activiteit in Woudrichem: Kennismarkt: twitteren tijdens Zaak op Scherp

Woensdag 9 november 2011, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

ALMKERK - Jaarlijkse ondernemersbijeenkomst ‘Zaak op scherp’. De nadruk zal dit jaar worden gelegd op de toegevoegde waarde van digitaal ondernemen. Bekende lokalepolitici zijn dit jaar te gast en zullen via twitter reageren op de workshops.

‘De Zaak op Scherp is een kennismarkt. Via korte workshops wordt ondernemersgratis de mogelijkheid geboden om rond de thema’sleiderschap, fiscale en juridische actualiteiten en verzekeren weer scherp te krijgen. Ook is er voor netwerken voldoende gelegenheid’ zo zegt David Blankers. Blankers & Van Vark Administratieve Dienstverlening en Advies BV is samen met Rabobank Altena en Bouwman Van DommelenAdvocaten initiatiefnemer van dit ondernemersevenement.

Dit jaar zijn ook politici uitgenodigd. ‘De ontmoeting tussen ondernemers en politici kan in Altena wel een stimulans gebruiken’ zo legt advocaat Pieter Verhoeve van Bouwman Van DommelenAdvocaten uit. ‘Daarom zijn alle raadsleden uitgenodigd. Een aantal van hen is gevraagd om via twitter hun bevindingen van deze avond aan hun volgersdoor te geven.’ Ook kan het publiek via twitter reageren op de stellingen. Ludo Bastianen van Rabobank Altena: ‘We zijn benieuwd wat wethouder Renze Bergsma ( Woudrichem), Gerard Paans (raadslid Werkendam), Kees Vreeken (raadslid Werkendam) en Wijnand vande Hoeven (raadslid Aalburg) van de avond vinden.’

‘De Zaak op Scherp’ vindt plaats op golfpark ‘Almkreek’ in Almkerk. De ontvangst is vanaf 18.45 uur, de opening om 19.15 uur en vanaf 19.30 uur tot 21.30 uur worden de presentaties gehouden. Tussen de workshops en daarna is er, onder het genot van een hapje en een drankje, volop ruimte om te netwerken met ondernemers en politici.
 
Voor meer informatie en aanmelding, zie website.
Contactinformatie:
Locatie: Almkerk
Website:http://www.dezaakopscherp.nl.


Deel dit bericht met je vrienden!