Alles over Woudrichem...
08sep 2011

Activiteit in Woudrichem: Sjoelen om de Adje Hornman Bokaal

Donderdag 8 september 2011, van 20:00 uur tot 23:00 uur.

UITWIJK - Elk winterseizoen beleven bijna veertig sjoelers uit het hele Land van Heusden en Altena, van acht tot tien uur, veel plezier aan dit prachtige spel. Er zijn vrije sjoelavonden en er is een mogelijkheid om in competitieverband deel te nemen. Sjoelen is voor iedereen. De resultaten worden berekend met gemiddelde waarden. Zo heeft iedereen van beginner tot ervaren sjoeler gelijke kansen. Sportiviteit en gezelligheid zijn de belangrijkste kenmerken van de sjoelavonden. Kom daarom eens vrijblijvend een kijkje nemen op een van de sjoelavonden.
De eerste vrije sjoelavond start op donderdag 8 september met de Adje Hornman Bokaal. De eerste competitieavond is op 15 september en daarna nagenoeg elke donderdagavond. Alle avonden beginnen om acht uur.
Het lidmaatschap kost slechts 35 euro per jaar. Een avondje mee sjoelen om te zien of dit wat voor u is kost niets.  De Hoogt is gevestigd aan het Hoefpad te Uitwijk, nabij de dorpspomp.
Voor meer inlichtingen kunt u terecht bij het secretariaat Martin Vink, telefoon 06-4616 3463of via markusvink@hetnet.nl

Contactinformatie:
Locatie: Uitwijk


Deel dit bericht met je vrienden!