Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij agendaitem: 'Bakstenen Dag Andel'
24jun 2011

Activiteit in Woudrichem: Bakstenen Dag Andel

Vrijdag 24 juni 2011, van 19:30 uur tot 21:00 uur.

ANDEL - Come and Help - Werkgroep Kenia 2011 - Bakstenendag bij de Zijhoff.
De verkochte bakstenen ('Draag ook uw steentje bij aan de toekomst van de Masai kinderen.') zijn door de deelnemers neergezet op het parkeerterrein bij de Zijhoff,  naast de Gereformeerde Kerk.  
Onder het toeziend oog van alle deelnemers aan de reis zal de eerste steen aangetikt worden en gaat het hele traject neer. Na afloop wordt de cheque met de totale opbrengst van alle acties overhandigd aan The Style Foundation, de stichting waaronder Come and Help valt.

Sinds de zomer van 2009 hangt er een geweldig idee in de hoofden van de jongeren uit Andel. Het organiseren van een ontwikkelingsreis naar Afrika om daar de lokale bevolking te helpen aan een toekomst.

In de zomervakantie van 2010 zijn er door een aantal enthousiaste jongeren verschillende landen en projecten bezocht en uiteindelijk is er een keuze gemaakt voor het geweldige Afrikaanse land Kenia.

Van 12 juli tot en met 30 juli 2011 reist een groep van dertig jongeren en tien volwassenen uit
Andel naar Kenia om daar een school te bouwen. Het afgelopen jaar hebben zij geld
binnen gehaald voor dit geweldige project.

In samenwerking met The Style Foundation, gevestigd in Nederland en Kenia, word er gewerkt aan een hotelschool, polytechnische school, ecolodges, keuken, restaurant en vrijwilligersverblijven.

Contactinformatie:
Locatie: Andel
Organisator: Come and Help foundation
Website:http://www.come-and-help.org


Deel dit bericht met je vrienden!