Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij agendaitem: 'Nacht van Gebed 2011'
17jun 2011

Activiteit in Woudrichem: Nacht van Gebed 2011

Van vrijdag 17 juni 2011 tot en met zaterdag 18 juni 2011, van 21:00 tot 01:30 uur.

ALTENA / ANDEL - Bid in Andel mee voor vervolgde christenen. Er wordt een Nacht van Gebed gehouden in de VEG de Koningshof aan de Burgemeester v.d. Schansstraat 50.
Doe mee aan de Nacht van Gebed en bid voor christenen in de moslimwereld, Noord-Korea en andere landen.

Info bij B. Noorloos: 0416 - 692109

Wat is de Nacht van Gebed?

“Bid voor ons.” Dit is vaak wat vervolgde christenen vragen wanneer ze door een christen uit een vrij land worden opgezocht. De Nacht van Gebed, een initiatief  van Open Doors is in de nacht van 17 op 18 juni. Eén nacht waarin christenen in Nederland en België letterlijk hun ogen sluiten voor christenvervolging. Om voor hen te bidden die lijden en verdrukt worden vanwege hun geloof in Jezus Christus.

De Vervolgde Kerk heeft uw gebed hard nodig. Want er zitten ontelbare christenen gevangen in werkkampen in Noord-Korea en Oezbekistan. In Somalië en Pakistan worden christenen doodgeschoten omdat ze de Here Jezus volgen. En in het Midden-Oosten worden christenen soms dagelijks bedreigd. Zo zijn er nog veel meer voorbeelden uit landen over de hele wereld.

Vrouw uit IrakGebed maakt het verschil

Tijdens de Nacht van Gebed bidt u voor hen die lijden onder de druk van de overheid, familie of sociale omgeving. U sluit uw ogen en denkt aan hen tijdens verschillende gebedrondes. Vooraf krijgt u een aantal filmfragmenten te zien over een vervolgde christen of een land van de Ranglijst Christenvervolging. Uw gebed kan het verschil maken.

Gebed verbindt

Hoewel vervolgde christenen hun vertrouwen en oog op God gericht houden, slaat bij hen vaak ook de angst en vertwijfeling toe. Dagelijks worstelen velen met verdriet, woede en uitzichtloosheid. Maar in hun nood kunnen ze niet anders dan zich tot Hem wenden die alle macht heeft. Zij vragen ons om naast hen te komen staan in gebed, om samen God te aanbidden en te vragen om een keer in hun situatie.

NB - Ook in Rijswijk is de Nacht van Gebed:

  • Tijd 22:00 - 02:00
  • Locatie Christengemeente, Maasdijk 11 (ingang Dorpstraat)
    Contact - R. van der Sleen - 0418-672012
Contactinformatie:
Locatie: Andel / Rijswijk
Organisator: VEG De Koningshof / Christengemeente
Website:www.koningshof-andel.nl / www.christengemeente.com


Deel dit bericht met je vrienden!