Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kunst op 't Kasteel'
28mei 2011

Activiteit in Woudrichem: Kunst op 't Kasteel

Van zaterdag 28 mei 2011 tot en met zondag 29 mei 2011, van 12:00 tot 17:00 uur.

In het weekend van 28 en 29 mei zal een van Nederlands mooiste kastelen, Slot Loevestein in Poederoijen(gelegen tussen Gorinchem en Zaltbommel), in het teken staan van Kunst met een hoofdletter K.

Op beide dagen komen een 40-tal kunstenaars hun werk laten zien tijdens Kunst op ’t Kasteel, dat voor de eerste keer georganiseerd wordt. Werk dat een zeer grote variatie aan stijlen te zien zal geven.
Van keramiek tot abstracte fotografie; van moderne portretten tot sculpturen.

De deelnemende kunstenaars komen niet alleen uit Nederland; er komen ook kunstenaars uit België en Duitsland. Tevens zijn er unieke zandschilderijen te zien uit Gambia en sculpturen uit Zimbabwe.

Het entertainment op beide dagen is in stijl; zowel op de zaterdag als de zondag komt de “First Class” accordeonist Darvelle naar Loevestein. De van origine fransman staat garant voor heerlijke franse musette klanken. Ook kinderen kunnen, onder begeleiding, hun creativiteit tonen door middel van het maken van een eigen minikunstwerkje.

Kunst op ’t Kasteel wordt georganiseerd door Alice & Herman van Diejen die daarmee niet alleen een lang gekoesterde wens in vervulling zien gaan maar bovendien willen laten zien dat hun bureau First Class Entertainment een echt allround festiviteitenbureau is.

De openingstijden van Kunst op ’t Kasteel is op beide dagen van 12.00 uur tot 17.00 uur; de toegang is geheel gratis.

Contactinformatie:
Locatie: Woudrichem | Poederoijen


Deel dit bericht met je vrienden!