Alles over Woudrichem...
26mei 2011

Activiteit in Woudrichem: Sportief uitje Bedrijvenkring Altena

Donderdag 26 mei 2011, van 13:00 uur tot 22:00 uur.

Almkerk - Bedrijvenkring Altena organiseert voor alle leden een sportief uitje. Er is voor elk wat wils. Via et aanmeldingsformulier valt aan te geven of u meegaat met één van de activiteiten. Per bedrijf maximaal twee personen per bedrijf. Opgeven kan tot uiterlijk 13 mei aanstaande.

Programma

13.00 uur:
De touringcars staan klaar bij golfpark Almkreek te Almkerk.

13.15 uur:
Vertrek vanuit Almkerk.

14.15 uur:
Aankomst in Hoogeloon bij Landgoed De Biestheuvel. Hier wordt u ontvangen met koffie en gebak. Landgoed De Biestheuvel is gelegen in de Brabantse Kempen, een streek in het zuidoosten van Nederland.

15.00 uur:
Aanvang van de diverse activiteiten.

Mensen die een uitdaging zoeken!

Giant Swing (duur 1 uur)
Met de Giant Swing. Schommel op een hoogte van 13 meter naar beneden. Stel je eens voor wat een enorme kick je hiervan krijgt en hoe de adrenaline over het landgoed giert als je met een enorme snelheid tussen de torens schommelt.

Oversteek en tokkelbaan (duur 1 uur)
Eenmaal gezekerd ga je de uitdaging aan! Je klimt op 12,5 meter hoogte van de ene toren naar de andere toren tussen twee touwen in. Kom je op de andere toren aan dan staat de volgende uitdaging te wachten... met een tokkelbaan naar beneden suizen...

Sportief/lekker bezig zijn

Fietsmix (duur 2 uur)
De fietsmix is een mix van minimaal zes verschillende fietsen. (tandem, ligfiets, giant revive, rug-rug tandem, chopper of postfiets). Het leuke van een fietsmix is, dat je onderweg kunt wisselen van fiets! Altijd al eens willen weten hoe zo‟n ligfiets nou fietst, of nog nooit achteruit gefietst? Grijp je kans! Het start en eindpunt is Landgoed De Biesheuvel.

Cultuur/ontspanning

Streekmuseum De Acht Zaligheden in Eersel (8 kilometer van Hoogeloon)
Het Streekmuseum De Acht Zaligheden geeft een levendig beeld van het boerenleven zoals zich dat afspeelde in de Kempen tussen 1850 en 1950. Zoals de naam al zegt, is het museum bij uitstek thuis in de streek die 'De Acht Zaligheden' heet. Het beeld wordt bepaald door  * het leven in en om de boerderij;  * de boerderij als bedrijf;  * de overheersende invloed van het geloof.. Het erf en den hof, ongeveer vijfduizend vierkante meter groot, zijn grotendeels ingericht als bloemen- en kruidentuin. Ook worden er oude landbouwgewassen geteeld. In het Speulhuis staat materiaal van oude volksspelen opgesteld. Daar kan de bezoeker spelenderwijs  herinneringen ophalen.

17.00 / 17.30 uur:
Einde diverse activiteiten.

17.40 uur:
Vertrek naar Baarschot.

18.00 uur:
Aankomst in Baarschot bij Restaurant d'Ouwe Brouwerij. Hier gaat u genieten van een barbecue – luxe buffet.

21.00 uur:
Einde van het programma

22.00 uur:
Thuiskomst bij golfpark Almkreek te Almkerk.

Aanmelden

Vul het e-mailformulier in om u aan te melden voor het sportief uitje 2011

Contactinformatie:
Locatie: Almkerk
Organisator: Bedrijvenkring Altena


Deel dit bericht met je vrienden!