Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij agendaitem: 'Economische avond'
25mei 2011

Activiteit in Woudrichem: Economische avond

Woensdag 25 mei 2011, van 19:30 uur tot 22:00 uur.

ALMKERK - De ondernemersavond wordt georganiseerd door de drie gemeenten in het Land van Heusden en Altena: Aalburg, Werkendam, en Woudrichem.

De onderwerpen die deze avond aan bod komen zijn onder andere: 
- Hoe staat het met de aanleg van het regionale bedrijventerrein en de drie subbregionale bedrijventerreinen ;
- Wat gaan we regionaal doen aan herstructurering en parkmanagement;
- Wat staat er in de nieuwe regionale detailhandelsvisie.

In 2008 hebben de drie gemeenten in het Land van Heusden en Altena met het bedrijfsleven de regionale nota economisch beleid opgesteld. In deze nota is een groot aantal projecten opgenomen dat de afgelopen twee jaar is uitgevoerd. Voorbeelden van afgeronde projecten zijn de regionale nota´s detailhandel en toerisme, de regio marketingscan, het opzetten van het VVV kantoor voor het Land van Heusden en Altena en het instellen van het Economisch Platform. 

Uiteraard kunt u op deze avond vragen stellen naar aanleiding van de presentaties. Ook is het mogelijk om direct vragen aan betrokkenen te stellen tijdens het informele gedeelte van de avond. Daartoe  worden enkele informatiekramen geplaatst waar voor en na de bijeenkomst materiaal over de besproken onderwerpen ligt. 

In verband met de organisatie vernemen wij graag van u of u aanwezig zult zijn en met hoeveel personen. Daartoe kunt u een mail zenden naar pclose@woudrichem.nl

Aalburg, Werkendam en Woudrichem nodigen alle leden van Bedrijven Kring Altena  (BKA) uit voor een interactieve economische avond in het Golfpark De Almkreek, Hoekje 7b Almkerk.

Contactinformatie:
Locatie: Almkerk
Organisator: Bedrijvenkring Altena
Website:http://www.bka-altena.nl


Deel dit bericht met je vrienden!