Alles over Woudrichem...
21mei 2011

Activiteit in Woudrichem: Dropping in JC De Pomp

Zaterdag 21 mei 2011, van 19:30 uur tot 24:00 uur.

ALMKERK/REGIO - Jongerencentrum De Pomp organiseert een dropping. Een echte avond voor de avonturier, iemand die een “lekker stukje” wil lopen of iemand die natuurlijk gewoon lekker wil socializen.
Het is de bedoeling dat we rond de klok van 19:30u verzamelen bij de Pomp in Almkerk, zodat we weer op tijd terug zijn van de dropping. Wanneer je weer terug bent van de dropping is er ruimte om even bij te komen (als dat nodig is;)) in de vorm van een afterparty. Naar verwachting ben je om ongeveer 22:30u weer terug bij De Pomp, dus mocht een afterparty niet aanspreken, of je wilt gewoon naar huis willen, is dat ook gewoon mogelijk.
Als het je leuk lijkt kun je een mail sturen naar: Als je niet in de gelegenheid ben een mail te sturen, of je ben het gewoon vergeten: geen probleem, ook dan ben je van harte welkom! Tot zover de mensen die individueel willen komen.
Want naast deze groepen willen we ook heel graag dat jeugdclubs elkaar uitdagen. Jeugdclubs van kerken, maar zeker ook van sport- en voetbalclubs enzo. Wie zullen er sneller lopen? Organiseer zelf een groep bij elkaar (hoe groter de auto, hoe groter de groep!!!) of laat het door de captain doen. Verder vragen we mensen die groepjes willen begeleiden, of weg kunnen brengen. Deze mensen kunnen ook mailen naar het onderstaande mailadres. Verdere informatie is te vinden op de site.

Contactinformatie:
Locatie: Almkerk
Organisator: JC De Pomp
Email:depomp_almkerk@hotmail.com
Website:http://www.depomp.com


Deel dit bericht met je vrienden!