Alles over Woudrichem...
04mrt 2011

Activiteit in Woudrichem: MKB kookt!

Vrijdag 4 maart 2011, van 17:00 uur tot 22:30 uur.

WOUDRICHEM - Zeker in het MKB is netwerken van groot belang: het levert contacten op. Contacten waartussen nieuwe opdrachtgevers kunnen zitten,- of een nieuwe partner voor een project of zomaar iemand die je aan verfrissende nieuwe inzichten helpt.

'MKB Kookt!' wordt vier keer per jaar georganiseerd in de professionele kookstudio 'Heerlijk en Eerlijk'. Bij iedere'MKB Kookt!'staat een thema centraal dat door de deelnemers zelf is aangedragen. Het programma bestaat uit een informatief gedeelte en uit een kookworkshop. Na het informatieve gedeelte worden de deelnemers - op basis van de door hun vooraf verstrekte info - ingedeeld in (kook)groepjes.

Voor deelname zijn geen kookvaardigheden vereist. Interesse en motivatie zijn veel belangrijker dan kookvaardigheden! Kan je wel koken? Ook dan steek je er zeker iets van op!

17:00 uur (Infogedeelte)
18:00 uur Kookworkshop (tot ongeveer 22:30 uur)
Eur 62,50 (inclusief 6% BTW)

Top ingrediënten (bijvoorkeur biologisch en -uit de regio), onbeperkt dranken arrangement met mooie biologische wijnen, bier, fris en koffie/thee, professionele instructie-chef, wij zorgen voor de afwas & schoonmaak en sturen u na afloop het 'MKB Kookt!'- digitale receptenboek met oa leuke sfeerfoto's en de gegevens van alle deelnemers.

Kookstudio Heerlijk en Eerlijk
Daalderstraat 6 
4285AV Woudrichem

Contactinformatie:
Locatie: Woudrichem
Organisator: Kookstudio 'Heerlijk en Eerlijk'
Telefoonnummer: 0183 309 303 (tussen
Email:informeer@kookstudioheerlijkeneerlijk.nl
Website:http:// www.kookstudioheerlijkeneerlijk.nl.


Deel dit bericht met je vrienden!