donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

AquaAltena reageert op stopzetting exploitatie

17 februari 2018 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Zwembad AquaAltena reageert op het verspreide persbericht door de gemeenten inzake de stopzetting van de exploitatie door Sportfondsen Andel per 1-1-2019. Onderstaand de reactie.

“Gisterenavond (16-2 red.) is er een persbericht verspreidt door de gemeenten Aalburg en Woudrichem. Hierin wordt aangegeven dat Sportfondsen Andel de beide gemeenten heeft laten weten dat het per 1 januari 2019 stopt met de exploitatie van AquaAltena. Helaas is de subsidie die verstrekt is, tegen de verwachtingen van 2014 in, niet voldoende gebleken om een gezonde en duurzame bedrijfsvoering te bewerkstelligen. Gisteren is hierover het personeel van het zwembad geïnformeerd.

Wat betekent dat voor onze gasten? Voorlopig helemaal niets. Iedereen kan tegen de huidige voorwaarden gebruik blijven maken van het binnen- en buitenbad. Zwemlessen blijven op hetzelfde hoge niveau gehandhaaft en alle huidige zwemtijden, tarieven en diensten blijven gewoon bestaan. Ook na 1-1-2019.

Om te zorgen dat de exploitatie van zwembad AquaAltena ook na 1 januari 2019 doorloopt, zal er een aanbesteding van de exploitatie plaatsvinden. Vereiste bij deze aanbesteding is dat de toekomstige exploitant het huidige personeel overneemt, abonnementen door laat lopen en de activiteiten van de verenigingen en andere huurders die nu van AquaAltena gebruik maken onderdak blijft bieden.

Met deze mededeling hopen wij eventuele vraagtekens en twijfels te hebben weggenomen. Wij zullen onze dienstverlening op hetzelfde hoge niveau houden en streven naar veel zwemplezier waarin onze gasten veilig, schoon en tevreden gebruik maken van het geweldige zwembad AquaAltena.

Sportieve groet, namens management en directie van Sportfondsen Andel B.V.”

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.