Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'BS Oudendijk wint regiofinale schoolvoetbal' Het winnende meidenteam is - terecht - supertrots
19mei

BS Oudendijk wint regiofinale schoolvoetbal

OUDENDIJK - Het meidenteam groep 5/6 van BS Oudendijk won woensdagmiddag (17-5) in Tilburg de regiofinale schoolvoetbal.

Het begon allemaal in Sleeuwijk op 22 maart, schoolteams uit de buurt speelden tegen elkaar en zowel de jongens als de meisjes van groep 5/6 van BS Oudendijk wisten alle andere teams achter zich te laten. Reden tot feest, de grote bekers gingen mee naar Oudendijk.

Penalty's
Woensdagmiddag speelden beide teams in Tilburg de regiofinale. De jongens moesten met de zesde plaats genoegen nemen. De meisjes echter waren niet te stoppen, ze wonnen met penalty's de eerste poule en mochten die middag door naar de grote eindfinale.

Het bleef tot het einde spannend en weer kwam het tot penalty’s. Uiteindelijk was de dertiende penalty beslissend: de meisjes uit groep 5/6 van Oudendijk zijn kampioen van de regio Brabant en kregen weer een prachtige beker mee naar huis. Ze mogen volgende maand naar Zwijndrecht voor de districtsfinale.Deel dit bericht met je vrienden!