Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Sparta'30 blij met keepertrainersduo'
27apr

Sparta'30 blij met keepertrainersduo

ANDEL - De technische commissie van Saprta'30 is blij met het keeperstrainersduo Collin Bouman en Marco Kwetters, twee goede opvolgers voor de naar vv Almkerk vertrekkende Christol van Kampenhout hebben gevonden.

Via de website laat de club weten: 'Christol veel succes bij je nieuwe club vv Almkerk en bedankt voor het naar een hoger niveau brengen van de keepers welke onder jou de afgelopen twee jaar getraind hebben.'

Marco Kwetters deed vele jaren ervaring op als keeperstrainer in de regio en liet afgelopen jaar zien 'waartoe een keeper van bijna 50 jaar nog steeds in staat kan zijn'. Aldus de technische commissie. Collin Bouman keept in het 5e en sluit met regelmatig aan bij het eerste, waar hij Martijn de Graaf voorziet van keepersadvies.

Support
Marco Kwetters en Collin Bouman worden bijgestaan door Martijn de Graaf, die overigens ook het seizoen 2017-2018 keeper blijft bij Sparta’30, Martijn gaat zich richten op de JO 15-1, JO 13-1 en JO 13-2. Twan Pelle, afgelopen jaar met veel plezier keeperstrainer bij de JO 10 en J0 9 gaat zich in het nieuwe seizoen richten op JO 11-1 en JO 10-1 en mogelijk nog keepers uit JO 9-1 en MO 10-1 elftal, afhankelijk van interesse in het keepers aanbod uit deze elftallen.

'Naast de wekelijkse keeperstrainingen gaan Marco en Collin alle keepers binnen Sparta’30 volgen en bezoeken met regelmaat een wedstrijd waarin de keepersprestaties worden gevolgd, besproken en geëvalueerd met desbetreffende keeper, trainer en technische commissie. Met deze manier van werken, hopen we de lat weer een stukje hoger te kunnen leggen dan het afgelopen jaar.'Deel dit bericht met je vrienden!