zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Robbert van Dijken en Dik Vink kampioen bij Golfclub Almkreek

28 maart 2016 (door WoudrichemNet)

AlMKERK  - Met een stralende voorjaarszon werd Paaszaterdag 26 maart op golfpark Almkreek het winterseizoen afgesloten met de slotwedstrijd van de Winterbeker.

Deze serie van vijf Strokeplaywedstrijden vonden plaats op de laatste zaterdag van de maand en bedoeld voor spelers met een handicap van 0 t/m 36. De wedstrijdleiding had de hoogst geplaatsten bij elkaar in de flight gezet waarbij de spanning natuurlijk te snijden was.

In Categorie A stond Robbert van Dijken uit Tilburg op de derde plaats en wist met een ronde van 85 slagen de eerste plaats te bereiken. Peter van Pelt  uit Sleeuwijk (niet helemaal fit)  zakte van de eerste naar de derde plaats en Maurice van der Meijden uit Brakel moest zijn plaats afstaan aan Sjaak Barendregt uit Hardinxveld die met een rondje van 98 de tweede plaats innam.

In de B Categorie ging het tussen Dik Vink uit Woudrichem en Jan Vonk uit Meerkerk. Dik wist zijn voorsprong met een verschil van twee slagen te behouden. De derde plaats was verdient voor Ina Vos uit Heusden.

Met de wisselbeker, bloemen, cadeaubonnen en een mooie herinneringstrofee keerden  de winnaars huiswaarts.

Zzaterdag is er weer de grote openingswedstrijd “Rabobank Altena Trofee”. Er worden 120 deelnemers verwacht 

Lees meer over:

golf golfpark almkreek
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.