zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Knokpartij bij VV Woudrichem. Bestuur onderzoekt de zaak

19 november 2015 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - De wedstrijd van het eerste elftal van VV Woudrichem eindigde in mineur. Er ontstond een massale knokpartij op het veld. Het bestuur keurt het gebeuren pertinent af.

‘s Ochtends werd door oud voorzitter Wim Schaap het hijsen van de vlag overgedragen aan de nieuwe voorzitter Kees Braat. Daarna kreeg de selectie ten huize van Wim Schaap een broodmaaltijd aangeboden als voorbereiding op de wedstrijd tegen SVW. Leon Elands mocht bekend maken dat zijn contract voor onbepaalde tijd is verlengd.

De wedstrijd begon spectaculair voor SVW. Binnen een kwartier 0-2 voor de gasten. En met de rust had de achterstand nog veel groter kunnen zijn. In de 2e helft kantelde de wedstrijd na een vlotte tegentreffer van Woudrichem. Twee rode kaarten voor SVW en nog enkele gele kaarten. Toen in de slotminuten de 2-2 eindstand werd bereikt, waren de rapen gaar. Op het veld ontstond een massale knokpartij. Er werd een ziekenauto en politiehulp ingeroepen. De prima leidende scheidsrechter Rik de Jong observeerde de boel en doet verslag doen aan de KNVB.

Hulp gevraagd
Ook het bestuur van vv Woudrichem zal gevraagd worden verslag van de voorvallen te doen. Voorzitter Kees Braat laat weten: 'HELP ons daarbij a.u.b.! Meldt ons de feiten zonder emotie! Mail, app of bel ons of kom langs donderdag 19 november a.s. vanaf 20.30 uur op de bank in de kantine? Inmiddels hebben we een aantal direct betrokkenen gevraagd verslag uit te brengen. En er hebben ook al een paar leden hun  waarnemingen aan ons doorgegeven. Met elkaar kunnen we een samenhangend beeld van de gebeurtenissen schetsen.En waar nodig zullen we als bestuur niet schromen de gewenste maatregelen te nemen om het langs de lijn prettig te houden. We laten onze mooie voetbalclub Woerkum toch niet in een kwaad daglicht staan?'

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.