donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

TV Woudrichem bestaat 40 jaar

14 september 2015 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Het begon allemaal veertig jaar geleden, in september 1975, met twee GreenSet betonbanen en een houten keet die dienst deed als kantine. Inmiddels is Tennisvereniging (TV) Woudrichem uitgegroeid tot een complete tennisaccommodatie met vier verlichte kunstgrasbanen en een gezellig clubhuis.

Door het faciliteren van goede tennislessen, activiteiten, competities, toernooien en veel leuke activiteiten voor de jeugd is TV Woudrichem de afgelopen decennia een bloeiende en dynamische vereniging geworden. Enthousiaste toernooicommissies zorgen voor sfeer, beleving en veel tennis waar naast de spelers ook de supporters elke keer weer van genieten. 'En daar zijn we best een beetje trots op', zegt voorzitter Egbert Melchior. 'Het ledenaantal blijft al jaren stabiel, zo rond de 250. De betrokkenheid van de leden is enorm. Iedereen zet zich in, samen maken we er iets moois van.'

Feest
Op zaterdag 26 september, in het voorweekend van 't Woerkums Mix toernooi wordt op feestelijke wijze stil gestaan bij het 40-jarig bestaan van de club. Het jubileum wordt gevierd met leden, oud-leden, relaties en genodigden. Na een officieel gedeelte speelt Martin Verkerk, voormalig proftennisser en Roland Garros finalist in 2003, een demonstratiewedstrijd met leden van Tennisvereniging Woudrichem. Vervolgens wordt er feest gevierd onder het genot van een hapje en een drankje en met muzikale omlijsting van heuse troubadours.

Toernooi
Het jaarlijkse Woerkums Mix toernooi staat dit jaar in het teken van 40 jaar tennis in Woudrichem en heeft als thema de Woerkumse visserij. Het toernooi begint op 25 september, de finales zijn op zondag 4 oktober. "Ook dit jaar weer veel belangstelling. Deelnemers komen uit de wijde omtrek en weten ons elk jaar weer te vinden", vertelt toernooileider Gaby Stok.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.